gif

Ekskluzivno

Villiger

Villiger je međunarodno poznati proizvođač cigara koji se bavi proizvodnjom vrhunski kvalitetnih ručnih i mašinskih cigara u Švajcarskoj od 1888. godine. Proizvodnja je koncentrisana u 5 fabrika: Pfeffikon (Lucerne), Švajcarska, Waldshut-Tiengen (Baden-Württemberg), in Dünne/Bünde (Westphalia), Nemačka, Ngoro/Mojokerto, Java (Indonesia), i Cruz das Almas, Bahia (Brazil).

 

Obe proizvodne holding komanije VILLIGER SÖHNE AG u Švajcarskoj i  VILLIGER SÖHNE GmbH u Nemačkoj izvoze u oko 80 zemalja širom sveta. Sa različitim, dobro izbalansiranim ukusima cigara i njihovom postojanošću,  Villiger je među 3 najveća proizvođača cigara u svetu sa proizvodnim kapacitetom od oko 1,7 milijardu komada godišnje, koje ne samo da proizvede, već i uspešno proda!

 

Villiger za cigare koriste najfiniji duvan sa najplodnijih regiona u svetu, kako bi ponudili najveće moguće uživanje po veoma povoljnoj ceni. Najveći je uvoznik kubanskog sirovog duvana u Evropi. Specifičan porodični biznis dolazi iz direktnog i prijateljskog odnosa svih zainteresovanih strana (radnici, dobavljači, trgovci, potrošači).

 

Poverenje klijenata i popularnost proizvoda ostaju nagrada za posvećenost Villigera !!!

 

REČ CIGARA ZNAČI VILLIGER

 

http://www.villiger.ch/