gif

DUXON

Duxon d.o.o. je porodično preduzece koje se bavi uvozom, izvozom i distribucijom robe siroke potrošnje, pre svega iz kategorije duvanske dodatne opreme i hemije. Osnovano je krajem 2004. god. u Beogradu i uz kontinuirani rast do danas se profilisalo kao ozbiljan partner gotovo svih vodećih veletrgovaca u Srbiji. Održavanje odličnih odnosa sa svim našim poslovnim partnerima i ispunjavanje zadataka na brz i profesionalan način dovelo je do toga da danas direktno ili posredno snabdevamo preko 12.000 prodajnih mesta u zemlji.

Duxon d.o.o. danas u svom vlasništvu poseduje poslovnu zgradu sa sedištem u Zemun Polju, dva magacinska prostora ukupne površine 2.000 m2 i 7 vozila. Ponosni smo na činjenicu da smo ove rezultate postigli iskljucivo spostvenim sredstvima iz poslovanja.

Preduzeće trenutno sarađuje sa desetinama fabrika sa raznih geografskih meridijana: Rusija, Poljska, Bih, Hrvatska, Makedonija, Bugarska, Mađarska, Kina, Turska i Srbija. Zahvaljujuci rezultatima koje smo postigli na Srpskom tržištu, Duxon d.o.o. se sve vise orijentiše ka sopstvenim robnim markama što dovodi do još veće prisutnosti naših proizvoda.